ΛΑΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ..ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Υ/ΔΚΤΗ Γ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ





ΛΑΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ


17.02.2009
Κάθε εμπόδιο σε καλό!
Μπορεί να έφυγε ο Γιώργος Κυριακίδης από το Νοσοκομείο Σερρών όπου υπηρετούσε ως υποδιοικητής, αλλά μάλλον σε καλό του βγήκε, αφού αναβαθμίστηκε σημαντικά και διορίστηκε υποδιοικητής στη 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης (ΔΥΠΕ) με διετή θητεία πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Στον έλεγχο της υπηρεσίας στην οποία διορίστηκε ο κ. Κυριακίδης βρίσκονται τα νοσοκομεία: Ιπποκράτειο, Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Αγ. Παύλος, Λοιμοδών Νόσων, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης. Μετά απ’ αυτό, πιστεύουμε ότι αποτελεί τρόπον τινά μια δικαίωση για τον ίδιο μετά και την καταγγελία που είχε κάνει περί κακοδιαχείρισης στο Νοσοκομείο Σερρών και η οποία καταγγελία είχε σαν συνέπεια και τη δική του απομάκρυνση. Του ευχόμαστε καλή και εξίσου δυναμική θητεία!

ΤΣΙΤΡΟΣ: ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ


ΖΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ! [LIVE]

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΠΑΤΑ [PLAY] ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ "ΧΡΥΣΟΥ" ΓΚΟΛ!

ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ
[ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ]






Ο ΣΤ. ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
[ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ]



Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
[ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ]

ΑΘ. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ: ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η Ν.Δ.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ ΣΑΚΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
Ανθρωπος της εμπιστοσύνης

Γράφει ο "Ανεξάρτητος"
19.02.09

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ Σε εφαρμογή του άρθρου 14 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που προβλέπει τη στελέχωση των Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου κατά Υπουργείο, με σκοπό την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της αποστολής τους, μετά από πρόταση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Ελευθέριου Ζαγορίτη και ενημέρωση των Συντονιστών των Ο.Δ.Ε. , των Υπευθύνων και Αναπληρωτών των Τομέων και έγκριση του Προέδρου του Κόμματος, ορίζονται ως εξωκοινοβουλευτικά μέλη τα παρακάτω στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος και της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.: Ο.Δ.Ε. ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Συντονίστρια : ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ Αναπλ. Συντονιστής: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΙΑΣΚΟΣ 1. Στον Τομέα Εθν. Παιδείας και Θρησκευμάτων : Υπεύθυνος Τομέα : ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ Αναπλ. Υπεύθυνος Τομέα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ 1. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , Δικηγόρος 2. ………………………………….. 3. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ, Φοιτητής 4. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός 5. ΚΑΛΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Φυσικός 6. ……………………………………………. 7. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας 2. Στον Τομέα Αθλητισμού : Υπεύθυνος Τομέα : ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ Αναπλ. Υπεύθυνη Τομέα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ 1. ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Έμπορος 2. ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, Ιατρός Ορθοπεδικός 3. ……………………………………………… 4. ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Τραπεζικός Υπάλληλος 5. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός 6. ΚΑΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αγρότης 7. …………………………………….. 8. ΧΙΩΤΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ, Ασφαλιστική Σύμβουλος 9. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Έμπορος Ο.Δ.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Συντονιστής : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Αναπλ. Συντονιστής : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Στον Τομέα Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων : Υπεύθυνη Τομέα : ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΚΑ-ΚΩΝΣΤΑ Αναπλ. Υπεύθυνος Τομέα : ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός ………………………………………………… ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Αρχιτέκτων ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Καθηγητής Φυσικός …………………………………………………. ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός

"ΠΟΝΤΙΚΟΙ" ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Κ.ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ...ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ (BULGARIAN RADIO)





Σύμφωνα με βουλγαρικό ραδιοφωνικό σταθμό, οι ιερόδουλες από τη Νοτιοδυτική Βουλγαρία φαίνεται να είναι οι μόνες που επωφελήθηκαν από την τεράστια ουρά των φορτηγών που είχε σχηματιστεί πρόσφατα εξαιτίας του αποκλεισμού των συνόρων στο τελωνείο του Προμαχώνα. 20 ιερόδουλες, αναφέρει το δημοσίευμα, “προσέφεραν τις υπηρεσίες τους” σε 250 οδηγούς φορτηγών από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Τσεχία που βρίσκονταν αποκλεισμένοι για 4 ημέρες στο συνοριακό σταθμό της Βουλγαρίας Kulata. Την είδηση ανέφερε το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων και αναδημοσιεύεται από το taxalia.blogspot.com.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ "ΕΣΥ"



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

"...Παρόμοια ένταση υπήρξε και στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Οι γιατροί επέστρεψαν στον διοικητή του νοσοκομείου, Ευγένιο Χαϊτίδη, το πρόγραμμα εφημεριών, που προβλέπει περισσότερες ώρες απ' αυτές που ζητούν, και απάντησαν επίσης με μήνυση κατά του διοικητή".

----------------------

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ INFOSERRES.GR



ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ MEDIA

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ : ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-0

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΑ S/M ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ 12 νέα σούπερ μάρκετ σε Μακεδονία και Θεσσαλία

Σε επαφές για την ενοικίαση τριών καταστημάτων της σερραϊκής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Χαβαλές, η οποία ανέστειλε τις δραστηριότητες της, βρίσκεται η διοίκηση της βεροιώτικης αλυσίδας Αρβανιτίδης.

Η εταιρεία, όπως εξήγησε στη “Μ” ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Αρβανιτίδης, στοχεύει για τη φετινή χρονιά στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της με τη δημιουργία δώδεκα νέων καταστημάτων τόσο στη Μακεδονία όσο και στη Θεσσαλία εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης, η οποία έχει αλλάξει τα χαρακτηριστικά των καταναλωτών. Οι πελάτες μας, σημειώνει ο κ. Αρβανιτίδης, είναι αλήθεια ότι έχουν περιορίσει τις αγορές τους στα απαραίτητα, εγκαταλείποντας προϊόντα που ίσως θεωρούνται είδη πολυτελείας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης έκλεισε την περσινή χρονιά με τζίρο 235 εκατ. ευρώ έναντι 220 εκατ. ευρώ το 2007.

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Τα νέα καταστήματα θα ανοίξουν τις πύλες τους στο Ασβεστοχώρι, την Καστοριά, τη Θεσσαλονίκη, τη Νιγρίτα Σερρών, την Κομοτηνή, την Αριδαία, το Μαρμαρά, την Ασπροβάλτα, την Τούζλα, τα Γιαννιτσά και την Κοζάνη.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο Γ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ 4η ΔΥΠΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ CNN1




ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΟΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΣΤΟ CNN1

«Eλέγχω από την θέση αυτή 17 Νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ αυτών την Σέρρες, την Δράμα, την Καβάλα και το Κιλκίς. Όσο για την θέση, απάντησε πως "ήταν αναμενόμενη". Ακόμα δήλωσε με νόημα ότι "όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω. Εγώ θα συνεχίσω και από την θέση που βρίσκομαι και θα λέω την αλήθεια, ήρθα για μια αποστολή, ακόμα έχουμε δρόμο. Είναι κρίμα για την πόλη να μένει το Νοσοκομείο Σερρών 'ακέφαλο'».

ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ "ΘΑ"