ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ "Ρ" ΣΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ




Άφησαν για λίγο τα γραφεία τους οι άνθρωποι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, αλλά και οι Αυτοδιοικητικοί και έβγαλαν τα κοστούμια τους για να κατέβουν στο Δημοτικό γήπεδο για να αγωνιστούν στον φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού. Την παράσταση έκλεψε ο Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης που ήταν και ο διαιτητής της αναμέτρησης μαζί με τους Γκυρίνη και Μελίτο.
Η Νομαρχία Σερρών βράβευσε για την προσφορά τους βετεράνους που έγραψαν ιστορία των ομάδων του Πανσερραϊκού των δεκαετιών 64 εως 70 τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κελεσίδη, τον πρώτο σκόρερ Γιώργο Πανταζή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Παλαίμαχοι κατέβηκαν με τους Γκατζηλάκη Κελεσίδη, Πανταζή, Διβαζίδης, Σταυλά, Γαλάνη, Κατσαβάκη, Μπιτζίδη, Σεϊζης, Σαββίδης, Κιοσέογλου, ενώ με τη Νομαρχιακή Αυτοδοιήκηση αγωνίστηκαν οι Γούνας Σερέτης, Μπέλας, Φακής, Καρυπίδης, Βαγενάς, Χατζηχαριστός, Ραμπότας.Κοσλίδης, Γαλάνης, Σαουλίδης.
Η Νομαρχία ήταν αυτή που αρχικά προηγήθηκε με τον Χατζηχαριστό, ενώ ο Γιώργος Πανταζής ξεχώρισε από την ομάδα του Πανσερραϊκού. Η Νομαρχία τελικά επικράτησε 3-2.
Τέλος, στα περίεργα της εκδήλωσης, στις τιμητικές διακρίσεις ο Πανσερραϊκός αναγραφόταν με ένα ρ.