ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Προς όλους τους αρμόδιους φορείς
«Έχουμε να πληρωθούμε από τον Δεκέμβριο του 2008!»: Ως συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο Δασαρχείο Σερρών απευθυνόμαστε μας αρμόδιους φορείς – στο σύνολο των πολιτειακών παραγόντων, διαμαρτυρόμενοι που εδώ και μήνες δεν πληρωνόμαστε για την εργασία μας. Συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2008 ως σήμερα, δεν πήραμε ούτε ένα €. Είναι δίκαιο λοιπόν, να θεωρούμε πως ο τρόπος που αντιμετωπιζόμαστε, δεν προσιδιάζει σε μια σωστά λειτουργούσα πολιτεία. Το αντίθετο μάλιστα !

Ως συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο Δασαρχείο Σερρών απευθυνόμαστε μας αρμόδιους φορείς – στο σύνολο των πολιτειακών παραγόντων, διαμαρτυρόμενοι που εδώ και μήνες δεν πληρωνόμαστε για την εργασία μας. Συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2008 ως σήμερα, δεν πήραμε ούτε ένα €. Είναι δίκαιο λοιπόν, να θεωρούμε πως ο τρόπος που αντιμετωπιζόμαστε, δεν προσιδιάζει σε μια σωστά λειτουργούσα πολιτεία. Το αντίθετο μάλιστα !


Αυτή η συμπεριφορά, δείχνει το αποκρουστικό πρόσωπο μας κοινωνικής αναλγησίας των διαχειριστών, σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από μας υπουργούς και την κυβέρνηση και φτάνοντας στον τελευταίο υπάλληλο, που μπόρεσε με ελαφριά την καρδία, να αγνοήσει μας ανάγκες μας και με ήσυχη την συνείδηση του να απολαύσει τα «καλά» μας «μεγάλης χριστιανικής γιορτής μας ανάστασης».

Σε λίγες μέρες θα έχουμε την επέτειο μας 1ης του Μάη, όπου ως γνωστόν σηματοδοτεί την κοινωνική αλληλεγγύη, μας αγώνες για την αναγνώριση του ρόλου των εργατοϋπαλλήλων στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι!

Και μας είναι μας ακόμη λόγος που μεγεθύνει την αγανάκτηση μας, που φτάσαμε εν έτη 2009, να διεκδικούμε το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από το δικαίωμα μας να πληρωνόμαστε σε εύλογο χρονικό διάστημα, για την εργασία που προσφέραμε.

Ζητάμε από μας αρμόδιους φορείς, να δώσουνε άμεσα λύση στο πρόβλημα μας.

Υπογράφοντες:

Ανθυμιάδης Γιώργος

Καμπούρης Χρίστος

Τερτίπης Δημήτρης

Τζαβάρας Γιάννης

Τζιμπήρης Ηλίας